Läsarbrev

Börja rida igen

Fick ett brev som löd;

Hej! Jag undrar vad du skulle ge för tips till en ryttare som har haft en lång paus (mer eller mindre över 15 år med några undantag) och vill börja igen. Var ska jag börja? Har ridit lite sporadiskt men vet inte hur jag ska ta mig vidare. Vill inte gå på ridskola. Tack för en bra blogg! 🙂
Mvh /”Hästtokig 30-åring” 😉

Hej!
Va kul att du är sugen på att börja rida igen! Det jag skulle rekommendera dig är att gå in på hastnet.se eller bukefalos.com och kolla efter en medryttarhäst i närheten av dig! Alternativt kolla med stall du har i närheten eller sätt upp en lapp i närmaste hästaffär.
Hittar du rätt ägare/häst kan du bara som det är, att du har varit borta ett antal år från ridningen. På detta sätt kan du ha en häst som din egen någon/några dagar/vecka, vill du bara njuta av att umgås med hästar igen går det nog utmärkt och vill du börja ta lektioner kan du säkert göra det med!
Lycka till!