Vårt dagliga liv

Stor saknad men vi ge er alla ett stort TACK

Känns fortfarande jättejobbigt och helt ofattbart att Katten har lämnat oss. Bara tanken på henne gör att tårarna kommer men livet går vidare och snart hoppas jag att det sorgsna kan försvinna så jag kan koncentrera mig på allt roligt vi upplevde tillsammans. På både gott och ont går ju livet vidare! Jag vill tacka alla er både vänner och bloggläsare för era stöttande och tröstande kommentarer. Ett jättetack till er! Vill också tacka för alla kommentarer jag får in regelbundet på uppdateringar från er som har skickat in Läsarbrev. Det är så kul att ni har lyckat lösa ert problem, att förändringar sker till det bättre! Ni missade väl inte att jag är med i Österlenmagasinet i torsdags, kolla in sidan 19 🙂 Länken till Österlenmagasinet hittar du här http://iqpager.quid.se/iqpager.aspx?currentUserRepositiory=User947923967&language=sv&pagerid=3084# Bamsekramar till er alla!

5 Comments