Vårt dagliga liv

Oj och ve…

Herregud vad tiden går fort. Bloggen har fått ligga i vila då jag tyvär inte har haft ngn tid eller ork att uppdatera den då dygnets alla vakna timmar har gått åt till att jobba.

Mycket har hänt under denna tid och en sorglig men ända glad nyhet är att Draupnir är såld till en underbar kvinna i Blentarp. Dessutom är han numera även valack vilket är lite tråkigt. Hade varit kul att se vad han skulle kunna gå för i framtiden men eftersom vi inte kan behålla alla hästar vi föder upp och vi hittade ett dunderhem så kändes det ändå bra såhär.
Så imorgon lördag åker han, vår älskade Draupnir! Snyft!

Dessutom har jag varit sjuk (men jobbat ändå) har ngn konstig åkomma som inte vill bli bättre. Eller så beror det på stress och att jag inte får ihop det liv jag vill ha, vem vet? Men jag vet hur jag vill att mitt liv ska se ut så det är bara att försöka göra förändringar till det bättre 😉

På söndag ska vi och några stycken åka och rida vid stranden iallafall vilket ska bli jättekul men jag har ju inte ridit på nästan 3 veckor…..

3 Comments

 • britt-marie

  >Har verkligen saknat din härliga kommentarer och upplevelser här på din blogg!
  Kram Bittemi

 • Åsa B

  >Hej
  Åh vad roligt att han hamnar här runt Blentarp 🙂

  Ha det bra och hoppas att ni får en mysig tur på stranden och fint väder.

  Mvh

  Åsa