Vårt dagliga liv

Long time, no see

Känns som det var år och dagar sedan min sista inlägg vilket det nästan är.
Blev ett lite ofrivilligt avbrott pga att jag har lite för mycket att göra och inte har tid till att uppdatera bloggen som jag ville. Det kändes bara så jobbigt och när några personer i min närhet dessutom gick bakom ryggen på mig så blev jag bara så ledsen, sårad och besviken så jag orkade inte längre. Tiden läker väl alla sår och nu kände jag helt plötsligt ett sådant sug efter att göra en uppdatering!

Jag jobbar fortfarande som en idiot (men det trivs jag ju med) och har världens underbaraste kollegor! Dock har jag varit sjuk mycket under hösten, har varit förkyld 4 ggr på 3 månader vilket inte riktigt är jag. Jag brukar mycket sällan vara sjuk…..

Pållarna mår strålande, min älskade Eddie är ju tillbaka vilket känns underbart. Han börjar sakteligen återgå till sitt normala igen för i början kände jag inte riktigt igen honom. Skella växer och frodas, jäklar va söt och kelsjuk den tjejen är!
Har tre hästar ute till försäljning och på två av dem så har jag haft några seriösa spekulanter dock återstår att se vad som händer. Vill ju hitta det perfekta hemmet och säljer dem inte till första bästa!
Draupnir blev ju såld i stort sett direkt och har verkligen kommit till ett toppenhem! Var och hälsade på honom för två veckor sedan och han mår prima. De älskar honom över allt annat så det känns underbart!

Imorgon blir det träningar för hela slanten först till Vanstad och sedan vidare till Blentarp! Min elever är verkligen underbara även om de ibland hatar mig för att de får slita så mycket 😉 Har en del nya elever som vill börja rida för mig, det är bara frågan var jag ska göra plats för dem? Men det är ju ett positivt problem!

Avslutningsvis måste jag även ge ett litet filmtips; Var och såg den nya Harry Potter filmen igår och det var hemskt bra. Mörk, känslosam, händelserik, lugn och eftertänksam. Ser verkligen fram emot den sista delen!

2 Comments

 • liiisaaas

  >kul att du hat börjat blogga igen!!
  Men eftersom att det var så längedsedan kanske du kan tänka dig och ta kort på alla hästar som du har nu och så. Så vi läsare hänger med i svängarna 😉

 • Camilla Prager

  >Tack snälla!
  Självklart, uppdateringar och foton på hästarna kommer!
  Herregud vilket tålamod ni kära läsare har…. 😉