Vårt dagliga liv

Ang oseriösa hästmänniskor – vad tycker ni?

Har tidigare gjort ett inlägg om att det finns många oseriösa människor inom hästvärlden. Har nu på senare tid råkat ut för speciellt en som inte har en aning om vad denna person håller på med och orsakar hästarna mer skada än nytta. En person som bara gör vad den blir tillsagd av olika tränare och som inte har en förmåga att tänka själv, utan behandlar alla hästar likadant utan tanke på att de är levande djur och kräver olika övningar och träningsmetoder. Denna person har heller inte kunskapen av att kunna titta på hästen för att se om den arbetar på rätt sätt och därigenom korrigera träningssättet för att lyckas optimalt utan kör bara på i blindo för att “så ska hästen tränas, så har jag lärt mig för det har hon eller han sagt”.
Usch vad jag blir arg på människor som inte kan tänka själva och som orsakar så mycket problem för både hästar, hästägare, elever etc!
Sitter lite i en dilemma situation för då jag å ena sidan vill gå ut och varna folk för en oseriös och väldigt okunnig person så att jag kan hindra fler personer att råka ut för denna person så är jag inte intresserad av att svartmåla människor. Dessutom tycker jag det hade varit oseriöst av mig att snacka skit om denna person eller någon annan för den delen heller. Nej tror jag bara får acceptera att det finns många okunniga hästmänniskor och arbeta för att hästar och elever i min omgivning ska må så bra som möjligt! Hur svårt och jobbigt det än må vara….

One Comment

  • Åsa Bauhn

    >Hej Camilla

    Hade varit intressant att veta vilken denna person är så man inte hamnar i klorna på personen.

    Må gott
    Åsa