Vårt dagliga liv

War Horse – vilken film!

Var igår och såg filmen War Horse, herregud säger jag bara! Helt otrolig! Filmen var ca 2 h och 20 min och jag grät mig igenom minst 2 timmar av filmen. Ni anar inte hur svullna mina ögon är, tom idag kan jag knappt se något. Totalt gick det åt nästan en halv hushållspappersrulle….

Som hästälskare måste man bara se filmen även om det ibland gör lite ont i hjärtat. Årets film måste jag säga! Vacker och känsloladdad samt vilka hästar. Hörde någonstans att hästen ev skulle bli nominerad till en Oscar och ja det tycker jag verkligen! Även om jag vet att det var flera hästar som delade på huvudrollen så är det helt otroligt att de har fått hästarna att göra allt….. Ja ord är överflödiga!

Om War Horse från SF

War Horse är en berättelse om lojalitet, hopp och envishet på den engelska landsbygden under första världskriget.

Pojken Albert och hans häst Joey separeras från varandra när Joey säljs till försvarsmakten och sänds ut till fronterna i första världskriget men Albert ger sig inte utan strid. Trots sin unga ålder ger han sig iväg till Frankrike för att rädda sin kära vän.

One Comment