Vårt dagliga liv

Veterinär och gud vad det stinker!

Full fart med kurs hela veckan (uppdatering och filmer från kursen kommer lite senare)
Kristian och Anna var med Farbror Birk till veterinären i torsdags morse men hans ben var tyvärr fortfarande inte bra så det var en kortison spruta till och mer vila. Det enda var att det var lite bättre iallafall…
Nu till det jag måste berätta!
Imorse när jag vaknade och tog in hundarna (Kristian var uppe en stund innan och släppte ut hundarna) så var Cooper dundersvullen i ansiktet. Tankarna virvlade i huvudet, var det jordgetingar, knott, utslag, allergi eller vad? Läpparna speciellt på höger sida var enorma så det blev till att ringa till veterinären!När jag sitter i bilen känner jag en fruktansvärd stank, ner med rutorna! Började fundera om det kom från min tyghandväska (har haft med mig en ryggsäck hela veckan), för igår kväll när jag kom hem så sprutade bonden bredvid ut grisgödsel (fy fan vad det luktar). Hade min tyghandväska tagit lukt av det så fort? Trots att vi hade stängt alla fönster och dörrar i stort sett direkt? Ville ha ett tuggummi när jag körde, rotade runt i handväskan men hittade inget så jag struntade i det (Tuggummiförpackningen har tidigare gått sönder så tuggummina låg lösa i handväskan).

Hos veterinären när jag ska betala öppnar jag upp handväskan för att plocka fram handväskan och vad ser jag då som ligger i min handväska? En död näbbmus…. Inte konstigt att det luktade! Herregud om jag hade tagit ett tuggummi hade jag nog spytt nu!

One Comment

  • Frida

    >Nä men usch…. Jag hade nog dött på fläcken om jag sett en näbbmus i min väska..