Vårt dagliga liv

Nu ger jag upp!

Orkar inte med detta längre, det är fasiken högar med snö överallt!!! Jag flyttar någonstans, till värmen, vad som helst….

Igår var det en lastare som ägnade hela dagen åt att köra ut all snö ca 20-30 meter ut på åkrarna, från vår allmäna väg, eftersom det bara snöade igen hela tiden. Så igår kväll kom vi ut så att vi kunde handla, efter att ha varit insnöad i flera dagar…. Suck, morr, grrrr vet inte vad jag ska säga.
Enda fördelen är att det inte går några tåg och det har det inte gjort på flera dagar. Idag har det varit tre lastare här för att röja spåret, två av dem körde fast och efter några timmar gav de upp. Jag förstår dem! Skulle själv varit iväg och haft träningar nu i eftermiddags men jag körde fast jag med och kunde inte komma någonstans så efter en del hjälp är jag nu hemma.

Men vart ska man flytta? Finns det något land som det på vinter blir typ 10 plusgrader och på sommaren max 25-30 grader? Kan inte komma på något, helst ska det inte var för svårt/ruinerande att ta med sig alla djur. Spanien är mysigt men lite för varmt på sommaren plus att det är rätt dyrt att leva där. Har ni några förslag?

Ja så denna alla hjärtans dag har verkligen inte blivit som jag har tänkt mig. Men igår kväll köpte vi en liten alla hjärtansdag tårta som vi ska smaska på ikväll. Nu ska jag leta efter hus i värmen och dra täcket över huvudet, kommer fram när det har blivit vår!

2 Comments