Vårt dagliga liv

Hästar i alla former och storlekar

Något som är jättekul är att jag den sista tiden har fått många nya läsare som har hört av sig!

Därför vill jag bara klargöra att även om jag personligen i dagsläget enbart har islandshästar så är detta inte en islandshästblogg. Jag har själv tävlat först i fältävlan och hoppning och sedan blev det dressyr för hela slanten, när min sista häst blev triangelmärkt för ngr år sedan så sadlade jag om till islandshästar.

Jag jobbar (förutom mitt “vanliga” jobb) som ridinstruktör och tränare och jag arbetar med hästar i alla former och storlekar. Mina elever har alltifrån shettisar, new forests, connemaror, welshar, araber, fjordingar, nordsvenskar till halvblod, fullblod, varmblod, PRE, frieserhästar och islandshästar eller korsningar av dessa. För mig spelar det ingen roll vad för pålle du sitter på utan huvudsaken är att man vill lära sig, det ska vara roligt både för en själv och hästen!

De träningstips jag ger här på bloggen (även om de har varit lite dåligt med dem på sista tiden) är för alla och glöm inte att om du har ngn fråga eller önskar få hjälp med din häst är det bara att slänga iväg ett mail! Jag svarar på alla frågor så fort jag hinner 😉

One Comment