Vårt dagliga liv

Har ni också busslaster som kommer och tittar när ni rider?

I kväll red Kristian Birk för första gången och jag var med och hjälpte honom lite.
Kristian rider omkring på ridbanan och jag tittar plötsligt ut på den allmänna vägen (vi har ju en 500 meter lång egen infart) och ser en stor turistbuss blinka in till oss. Visserligen möter bussen en vanlig personbil så jag tänker att den kanske bara ska gå in till sidan men nej den svänger in på vår väg?! Efter bussen kommer en merca också körande.
Jag säger till Kristian;
-Varför kör det in en stor buss och en personbil på vår väg?
-Det gör det inte alls! Kristians röst säger att jag verkligen inte är rolig som retas så, eftersom det inte är så kul att få publik när man inte har ridit på ett tag.
-Ja men titta då! säger jag
-Oh shit! säger Kristian i chock.
Så in på vår gård kommer en jättestor turistbuss fylld med massa medelålders kvinnor som skulle på ngt meeting. Kristian hoppar av och går och pratar med dem medan jag går med Birk på ridbanan. Det skulle till ett annat ställe men med samma namn som vår gård, så de hade fått kordinaterna till oss!
Jag är så arg för att min mobil låg inne på laddning så jag inte kunde ta ett bildbevis för inte en jäkel kommer tro mig nu…. Men jag lovar det var en syn för gudarna!

2 Comments