Vårt dagliga liv

Sliter och släpar hela dagen…

Vilken dag det har varit idag… I förmiddags hade jag träningar och som vanligt skötte sig tjejerna och hästana sig superbra! Sedan var det hem och börja städa. Jag fyller ju år på söndag så då kommer det lite folk hit så då måste det ju vara fint hemma! Dessutom passade vi på att sätta upp jul ljusstakarna och pynta lite.
Sedan var det bara att släpa sig ut i stallet för att mocka och göra fint till pållarna. Passande nog böjade ösregna precis när vi var klara så det var 8 glada hästar fick komma in i ett torrt och mysigt stall med mat, mums!
In till Tomelilla för att beställa tårta och apoteket och hem igen för att fortsätts städa…..

Så nu är blommorna omskötta, julgardinerna är uppsatta, fönstrena putasade, allt är dammtorkat och golven är skurade! Puh! Bara vardagsrummet, hallen och ovanvåningen kvar. Har jäkligt ont i min ena fot, måste ha vrickat den utan att jag har märkt det, skumt! Men nu är jag trött!