Vårt dagliga liv

Mina duktiga elever!

Har haft intensivträning för 13 tjejer som i huvudsak håller på med hoppning i en ryttarförening inte så långt från mig. Vi har träffats tre gånger och idag var fjärde och sista gången för hälften av tjejerna! På torsdag ska den sista halvan upp till rakning.

De skulle nu rida upp ett LA program och de gjorde de superbra! Trots att flera har varit negativa och aldrig trodde att de skulle klara av det så red de så sjukt bra! Det känns så härligt när man ser så stora förändringar trots att vi bara har haft 3 gånger på oss. Jag menar tänk så långt vi hade kommit om vi hade haft mer tid på oss!

Sedan vet jag att jag kan bli lite partisk eftersom jag har svårt att bara se exakt hur de rider just vid denna sekund, jag ser hur mycket varje elev har utvecklats… När jag har suttit bredvid dressyrdomare som har dömt mina egna elever så ligger jag alltid ca 1-2 % dagar för högt så det får man ju ha i åtanke. Men gud så stolt jag är över mina elever!!!