Vårt dagliga liv

Fullständig mani!

Har städat nu i två hela dagar från golv till tak och det enda jag är klar med är undervåningen av huset. Gud så jobbigt det är men samtidigt så är det väldigt skönt när man får lite städmani. Så fint det blir när man är klar! Det gäller verkligen att inte känna efter innan kl 23,28 på lördagskvällen när jag sitter här i den nybäddade sängen för annars hade jag aldrig orkat tills nu! Men nu värker benen….. Medan jag städade tittade med getögat på tv-serien “Hogan knows best”, ni vet Hulk Hogan, wrestlingskillen. Hans familj hade varit och köpt ngn salva, vad och varför vet jag inte för det såg jag inte men kommentaren när de läste på salvan var en höjdare;
-För mycket salva på penis kan orsaka explosioner
Jag skrattade gott kan jag säga!

Kristian och våra pappor har byggt på lösdriften idag och stommen är i stort sett helt uppe nu.
Imorn ska vi nog måla stommen om vi får tag på färg, i vilket fall som helst ska jag fortsätta städa! Hela övervåningen kvar…..

Fick igår ett mail från en tjej
“Hej Camilla!
Hittade dig här genom Ann Lindberg. Ville bara säga att jag var på kurs hos dig för väldigt många år sedan. Detta var nog hos dina föräldrar på Österlen. Vi var där en helg på dressyrkurs, jag och en kompis. Det var en väldigt bra kurs och vi hade otroligt kul! Jag har letat efter dig, men den hemsidan ni hade då försvann. Sen har jag inte hittat dig. Blev väldigt glad när jag hittade dig här. Hade varit roligt att åka på kurs för dig igen.
Med vänliga hälsningar xxx”

Det roliga är att jag träffade en annan tjej som var med på samma kurs för 2-3 veckor sedan! Är inte det ett roligt sammanträffande! Kursen de var på tror jag var -99, dvs 11 år sedan. Shit pomme frites vad tiden går fort!