Vårt dagliga liv

Ahhhhh besöksräknaren har pajat!

Har haft besöksräknare via webbverktygen men har inte lyckats komma åt deras sida på länge nu och senaste tiden har även räknaren på min sida försvunnit! De måste ha lagt ned *grrrr*! Helt sanslöst hur jobbigt det känns när man inte har kunnat kolla hur många som har varit inne etc. Jag vet vilket i-lands problem, eller hur!
Nu har jag iallafall fixat en ny räknare, krävdes lite html korrigeringar etc för det går ju knappt att få tag på en räknare som visar statistik (såsom besökare per dag/vecka/månad och totalt) utan de visar bara totalt antal besökare och är så fruktansvärt fula. De få räknare som finns med statistik visar ju ingen statistik på ens egen sida utan då får man hela tiden gå och kolla in deras hemsida vilket jag inte hade ngn lust att göra! Nu är den igång iallafall, inte världens snyggaste men den funkar! Tyvärr har jag tappat alla antal besökare, lyckades bara se det totala numret men tänk att jag har haft över 12500 unika besökare under denna tid! Det tycker jag är väldigt bra för en opretentiös blogg som skrivs bara för att det är kul och kul har jag verkligen haft!