Våra hästar

Vår nya vackra häst!

Nu står hon i stallet, vår nya fina, underbara häst. Hon gick direkt in i transporten när vi skulle åka hem och sedan följde ägaren efter oss. Väl hemma fick hon titta på sin nya box och sedan fick hon gå ut. Helt cool och lugn, de andra hästarna brydde sig inte, bara totalt lugnt!

Nu ikväll när vi skulle ta in pållarna var det full storm. Hästarna var relativt lugna men man kände att det var lite stress/panik i luften och då såg vi…. Dels hade alla hinderstöd trillat på ridbanan och sedan hade hela fårhuset vält och låg upp och ned!!!
Så in med alla hästar, vår vackra nya häst vid namn Tvista ville inte bli fångad så vi lät henne gå in i stallet själv, slängde in alla andra hästar och sedan fick vi ta in alla fåren. Men fåren blev bara glada verkade det som. Slängde på alla fleecetäcken, så att de får torka upp och ingen bryr sig om Tvista utan hon bara finns, det är bara total harmoni i stallet – gud så skönt! Vi visste att hon var skygg innan och att hon var svårfångad i hagen, men allt har gått jättebra, visst kunde vi inte fånga henne idag utan hon fick gå in i stallet men hon måste ju också få lära känna oss. I boxen är hon mkt tveksam men backar inte undan när jag kommer in. Står bara helt stilla och väntar medan jag satte på henne i fleecetäcket. Ni ska bara veta hur söt hon är! Bilder kommer!