Hästnyheter

Sugen på att gå en spännande kurs?

Kan varmt rekommendera dessa kurser!
(Och anger du att du har deltagit på någon av Ann Lindbergs clinics eller mitt namn så får du lite rabatt)

Equine Awareness – för dig
som vill uppnå större lugn,
närvaro och medvetenhet

eller

Fri från rädsla – för dig som
vill känna dig trygg att göra
allt du vill med din häst

Läs mer på http://www.scribd.com/doc/57040799/kursblad-Hjortholmen

Anmälan på www.catalyzator.se! Där finns all information du behöver.

One Comment

  • Anonymous

    >Hej 🙂 jag tänkte ställa en fråga om hästar som har svårt att lyda. Det är så att jag rider lite från och till nu pga att hästen jag brukar rida är alldeles för "hård i munnen"! Hon skenar ofta i väg och de kan bli ungefär 4-5 gånger per ridtur när man rider ut och då tar det flera km innan man får stopp på henne. Men grejen är den att tjejen som äger hästen säger att man ska dra allt vad man kan och lägga sig bakåt men trotts detta så stannar inte hästen föräns flera km. Jag känner att jag inte vill slita och dra utan är mer van att "ta lätta" men det fungerar inte på den här hästen. Det här dilemmat har gjort att jag har dragit mig undan och inte ridit så mycket de senaste månaderna vilket jag tycker är synd! Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra?

    Tack på för hand!