Våra hästar

Tvista frá Uxahrygg

Född 1995

f: Ófeigur frá Hemru

mf: Krummi frá Uxahrygg II

Är vår nya häst! Visst är hon otroligt vacker! Hon är ganska skygg och verkar ha vandrat runt lite hos olika människor så det är kanske inte så konstigt att hon inte riktigt litar på människor. Hennes stora problem är att hon är svårfångad i hagen annars verkar hon vara en mycket älskvärd individ. Hon kom i måndags och när jag skulle gå ut med henne till hagen i tisdags och onsdags så slet hon sig innan jag fick möjlighet att släppa henne men både i torsdags och i fredags kunde jag leda ut henne och släppa henne när jag ville. Så det går sakta men säkert framåt! Vi hoppas att vi ska kunna få ett föl efter henne någon dag!

Ber om ursäkt för de tråkiga bakgrunderna men denna årstid gör en inte direkt inspirerad att fotografera…

Facebooktwitterpinterestinstagram
Facebooktwitterpinterest

2 Comments

  • Elin

    >Hej!
    Råkade komma in på din blogg när jag googlade min hästs stamtavla 🙂 Min pålle heter Sambó frá Uxahrygg II och måste vara halvbror till din häst Tvista! Sambó är u. Yngri-Sokka frá Uxahrygg ue. Krummi frá Uxahrygg II och e. Ylur frá Uxahrygg II

    Tyckte iallafall att det var riktigt kul att hitta en "släkting" till min häst. Du kan ju kika in på min blogg för att se bilder på Sambó om du har lust 🙂 elin-andersen.blogspot.com

    Mvh!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.