Camilla Prager hjälpte mig att lastträna min häst som inte var ett dugg rädd bara "åsnig" . Tog 1 timme för Camilla o sen har han gått rakt in sen dess i 1 1/2 år både hemma o borta. Var på många tävlingar i somras. Rekommenderar absolut henne!

Susanne J,

Camilla har hjälpt mig att få en bättre sits och hållning samt att hon är underbar med att förklara så att man förstår. Rekommenderas helt klart om man är rädd eller har något problem med sin ridning.

Kristina,

Jag hade turen att få lämna mitt unghäst-sto hos Camilla för inridning.I åtta veckor umgicks de två på ett fantastiskt sätt! Det var en fröjd för mitt öga och min själ att se hur Camilla med mjuk hand och i samspråk med hästen hanterade hela utvecklingen - utan att tappa ledarskapet. I ömsesidig dialog arbetade de sig lugnt och sakligt framåt mot sitt gemensamma mål, tryggheten att ha någon på ryggen. Under de åtta veckorna hade jag förmånen att få följa denna progression på nära håll och är oerhört tacksam mot Camilla som gett mitt sto en sådan positiv, metodisk och avdramatiserad inridning. Mitt sto är idag ett exemplar av god hantering och en nöjd och positiv individ som gärna rids av vem som. Camillas respekt för individen, lyhördhet för den aktuella stunden, situationen är exemplarisk!
Ett stort TACK för allt vi fick dessa åtta veckor - och som vi fick med oss för framtiden!;)

Mist från Arås och Marika,

Jag kan varmt rekommendera Camilla för inridning av er häst. Jag har lämnat två väldigt olika hästar till henne för inridning. Hon hanterade dem och deras olika personligheter på ett mycket bra och tydligt sätt och anpassde allt arbete och träning efter deras individuella förmåga och läste av dem bra när de behövde en t ex en vilodag eller paus för att orka med nästa steg i träningen. Jag fick hem två hästar som har fått en god grundträning o är lugna och trygga i all hantering. Kort sagt är jag väldigt nöjd!

Gunilla H W,
-